Κατασκευή ESHOP

To Ίντερνετ σας προσφέρει την δυνατότητα να διαθέτει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας 24ωρες το 24ωρο χωρίς να προϋποθέτει την φυσική σας παρουσία. Εκμεταλλευτείτε αυτή την δυνατότητα και δείτε τον όγκο των πωλήσεων σας να αυξάνεται δραματικά.

Από το 2013 ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων & eshop. Φιλοσοφία μας είναι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων οι οποίες είναι εύκολες στην χρήση από τους επισκέπτες της αλλά και εύκολα διαχειρίσιμες από εσάς έτσι ώστε να μην απαιτούνται τεχνικές γνώσεις για την ανανέωση του περιεχομένου τους.

Κατασκευάζουμε σύγχρονα, λειτουργικά και αποδοτικά wordpress e-shop σε οικονομικές τιμές. Βασίζονται στην πλατφόρμα woocommerce ένα ιδιαίτερα δυναμικό & γρήγορα αναπτυσσόμενο λογισμικό που είναι εξαιρετικά δημοφιλές και προτιμάται από εκατομμύρια επιχειρήσεις αλλά και προγραμματιστές παγκοσμίως!


Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Eshop;

Προϊόντα
Σε κάθε προϊόν εισάγεται ο τίτλος, η περιγραφή, ο κωδικός του, τα χαρακτηριστικά του, απεριόριστες φωτογραφίες και social media buttons. Κάθε προϊόν θα μπορεί να αντιστοιχεί σε κατηγορίες και φίλτρα αναζήτησης. Επίσης θα υποστηρίζεται, νέα προϊόντα, προσφορές, διαθεσιμότητα, παρόμοια προϊόντα ή προτεινόμενα προϊόντα σε κάθε προϊόν. Τέλος η επιλογή πρόσθετων χαρακτηριστικών που θα επηρεάζουν την τελική τιμή του προϊόντος.

Σύστημα παραγγελιών
Υλοποίηση καλαθιού και συστήματος παραγγελιών. Οι επισκέπτες σου θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν με σύνδεση στο λογαριασμό τους, να επιλέξουν τον τρόπο παράδοσης, τη διεύθυνση παράδοσης (ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής από αποθηκευμένες διευθύνσεις για εγγεγραμμένους χρήστες) καθώς και ο τρόπος πληρωμής. 

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του θα αποστέλλεται ένα email στο χρήστη και το διαχειριστή ενώ παράλληλα η παραγγελία θα καταγράφεται στο σύστημα σε κατάσταση αναμονής. Ο διαχειριστής του eshop θα έχει την δυνατότητα να αλλάξει την κατάσταση της κάθε παραγγελίας (σε αναμονή, σε επεξεργασία, προς παράδοση) καθώς και να ενημερώσει τον πελάτη.

Μεταφορικά
Θα κατασκευαστεί ένα σύστημα μεταφορικών το οποίο θα χρεώνει ανά ζώνη αποστολής. Θα υπάρχει η δυνατότητα υπολογισμού μεταφορικών βάση κιλών. Τέλος για την Ελλάδα θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών από ένα ποσό και πάνω.

Τρόποι πληρωμής
Για την ολοκλήρωση των παραγγελιών από το eshop οι πληρωμές θα γίνονται με όλους τους τρόπους: Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα, PayPall, IRIS, Klarna.

Προφίλ χρήστη
Κάθε χρήστης θα μπορεί να κάνει εγγραφή στο σύστημα εισάγοντας τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας του. Επίσης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί τις παραγγελίες που κάνει.


Επιπλέον χαρακτηριστικά  του Eshop

  • Δυνατότητα προσφορών με κουπόνια / εκπτώσεις
  • Διασύνδεση με ΕΛΤΑ Courier, Γενική ταχυδρομική, ACS, BOX NOW
  • Έτοιμο SEO για βελτιστοποίηση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
  • Σύνδεση με Skroutz & BestPrice
  • Μηχανισμοί που θα βοηθούν ή θα προτρέπουν τον επισκέπτη να αγοράσει επιπλέον προϊόντα
  • Εγγραφή στο newsletter
  • Μηχανισμοί Cross selling (πχ. με αυτήν την ζακέτα ταιριάζει αυτό το παντελόνι)
  • Αξιολογήσεις προϊόντων
  • Αυτοματοποιημένοι μηχανισμοί αποστολής email σε πελάτες που “ξέχασαν” στο καλάθι τους προϊόντα. 

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος;

  • Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών
  • Web based περιβάλλον διαχείρισης
  • Πλήρως Δυναμικό Site. Θα μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας και εύκολα το περιεχόμενο του site σας ακόμα κι αν δεν έχετε τεχνικές γνώσεις.
  • Φόρμα επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους πελάτες, η οποία θα αποστέλλεται σε δικά σας emails
  • Δυνατότητα προσθήκης απεριόριστων σελίδων, δημιουργίας απεριόριστων μενού, κατηγοριών και φωτογραφιών
  • Ενσωμάτωσης video από το YouTube, Vimeo κ.α.
  • Δυνατότητα ενσωμάτωσης διαδραστικού χάρτη Google Map με την τοποθεσία σας
  • Κατασκευή της ιστοσελίδας με τα τελευταία πρότυπα δημιουργίας ιστοσελίδων (HTML5 & CSS3)
  • Δωρεάν εκπαίδευση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου
  • Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας 24 ώρες το 24ωρο Google analytics
  • Έλεγχος συμβατότητας με όλους τους σύγχρονους browsers

Responsive σχεδίαση

Responsive σχεδίαση έτσι ώστε το περιεχόμενο να προσαρμόζεται στην οθόνη ανάλογα με την συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης πχ. Laptop, Smartphone, Tablet

Ενσωμάτωση Google Analytics

Το παγκοσμίως αναγνωρισμένο για την ποιότητά του σύστημα παραγωγής στατιστικών στοιχείων της Google είναι ενσωματωμένο στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Η εφαρμογή Google Analytics παρέχεται δωρεάν από την εταιρεία Google.

Εύχρηστη διαχείριση

Εύκολο σύστημα διαχείρισης εξ΄ολοκλήρου στα ελληνικά χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Η καταχώρηση των προϊόντων και η διαχείριση των παραγγελιών γίνονται με εύκολο και κατανοητό τρόπο.

Ενσωμάτωση GDPR

Ενσωματώνουμε και παραμετροποιούμε κατάλληλα όλα όσα απαιτούνται για την ενημέρωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη της ιστοσελίδας. 

Τεχνική υποστήριξη

Με κάθε πακέτο φιλοξενίας, σας παρέχεται πλήρης ετήσια τεχνική υποστήριξη από την εταιρία μας.  Σε αυτήν περιλαμβάνεται η υποστήριξη σε θέματα που αφορούν το server, τα emails, εκπαίδευση στο σύστημα διαχείρισης, ερωτήσεις/απορίες.

Δεν περιλαμβάνονται προσθήκες νέων ενοτήτων ή μηχανισμών και custom μηχανισμών.

Κάλεσε μας για μια προσφορά στο 2311282438