Εταιρία

FROM IDEA TO PROJECT

H Adverset γεννήθηκε από την ανάγκη μιας ομάδας νέων ανθρώπων για δημιουργία και όρεξη για δουλειά.

Βασικός στόχος και όραμα της Adverset είναι να διαδώσει σύγχρονους τρόπους διαφήμισης σε όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων, προσαρμόζοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της, προκειμένου να μπορούν όλες οι επιχειρήσεις να έχουν ενεργή παρουσία στον ψηφιακό κόσμο και στην διαδικτυακή αγορά.

WE MAKE IT HAPPEN!

PASSION TO CREATION

Στην Adverset είμαστε πρόθυμοι να σας ακούσουμε, να σας βοηθήσουμε, να αναλύσουμε μαζί τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να σας προτείνουμε τις λύσεις που χρειάζεστε, με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Η ομάδα μας αναζητά συνεχώς πρωτότυπους τρόπους και συνδυάζει τις φρέσκες ιδέες των μελών της με τις νέες τεχνολογίες με σκοπό την επίτευξη της καλύτερης προβολής της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο και επομένως της καλύτερης απόδοση της.

Η ομάδα μας

Ιορδάνης Ψενίσκος
Managing Director

Ένα καλόκαρδο πλάσμα που καλό θα ήταν να μην το πλησιάζετε μέχρι να πιει τον πρώτο του καφέ. Είναι δίπλα σας όλες τις ώρες, για να σας βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, όταν βγει από την σπηλιά του. Οι ιδέες του σχεδιάζονται & εφαρμόζονται είτε σε έντυπα είτε στους διαδικτυακούς τρόπους προώθησης, αν έχει κατεβάσει πρώτα τα ηρεμιστικά του.

Δαγδελένη Φιλιώ
Web Design

Μην της μιλάτε όταν κοιτάει κάποια οθόνη γιατί δαγκώνει.. Ποτέ δεν χάνει ευκαιρία να ανακαλύπτει νέες τεχνολογίες και εφαρμογές, ενώ παράλληλα παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στα social media. Το αγαπημένο της χόμπι είναι τα παιχνίδια στο facebook και τα ταξίδια στον διαστημικό σταθμό.

Εταιρίες που μας εμπιστεύτηκαν

Κάλεσε μας για μια προσφορά στο 2311282438