Κατασκευή Ιστοσελίδας

H δημιουργία μιας καλαίσθητης και λειτουργικής ιστοσελίδας κρίνεται απαραίτητη καθώς όλα ξεκινούν από αυτή. Αποτελεί ιδανική λύση για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να ενισχύσουν άμεσα τις πωλήσεις τους, αλλά και για τις μεγάλες επιχειρήσεις που θέλουν να διευρύνουν τις δραστηριότητες τους. 

Από το 2013 ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων & eshop. Φιλοσοφία μας είναι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων οι οποίες είναι εύκολες στην χρήση από τους επισκέπτες τους αλλά και εύκολα διαχειρίσιμες από εσάς έτσι ώστε να μην απαιτούνται τεχνικές γνώσεις για την ανανέωση του περιεχομένου τους.

Αναλαμβάνουμε επίσης την κατοχύρωση του ονόματος (domain name) καθώς και την φιλοξενία της ιστοσελίδας σου (hosting). Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες σας σε αξιόπιστους servers τελευταίας γενιάς και προσφέρουμε μία σειρά επιλογών για απλές ιστοσελίδες μέχρι απαιτητικά  eshops.

Γιατί πρέπει να έχω ιστοσελίδα; 

Με την ιστοσελίδα, η επιχείρηση σου θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξιοπιστία καθώς ελάχιστοι χρήστες εμπιστεύονται επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν διαδικτυακή παρουσία, ενώ ταυτόχρονα η επιχείρηση σου είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.

Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας σου, έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις μερίδιο της αγοράς, να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό και να απευθύνεσαι σε μεγαλύτερο κοινό καθώς οι πελάτες σου μπορούν να σε βρουν από όπου και αν βρίσκονται!

Με την ιστοσελίδα στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια εταιρική παρουσίαση στην οποία τα προϊόντα σου ή υπηρεσίες σου θα παρουσιάζονται με τον πιο ελκυστικό τρόπο!

Ποια είναι η διαδικασία για την κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας; 

Θα κανονίσουμε ένα ραντεβού για να καταγράψουμε όλα τα χαρακτηριστικά και τους στόχους της επιχείρησης σου, αλλά και της υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου.

Θα προσδιορίσουμε το κοινό που απευθυνόμαστε και ποιος είναι ο ανταγωνισμός της επιχείρησης σου.

Γίνεται μια παρουσίαση προτάσεων και ιδεών για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σου.

Επιλέγουμε τον τελικό σχεδιασμό, προχωράμε στην υλοποίηση της και στις απαραίτητες τροποποιήσεις ( χρωμάτων, εικόνων & γραμματοσειρών), με στόχο μια καλαίσθητη και λειτουργική ιστοσελίδα.

Τέλος, έχουμε την παρουσίαση της ιστοσελίδας σου, την καθοδήγηση και την εκπαίδευση για το πως μπορείς να την διαχειριστείς όταν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή φωτογραφίας, κειμένων ή προϊόντων.

Κάλεσε μας για μια προσφορά στο 2311282438