Υπηρεσίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Σύγχρονη, ευχάριστη, όμορφη και με πολλά «όπλα» marketing, πρέπει να είναι η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης, αν θέλει να επικρατήσει και να διαδοθεί στην ηλεκτρονική αγορά, για να δώσει αξία σε αυτό που αγαπάτε.

περισσότερα

Κατασκευή E-shop

To Ίντερνετ σας προσφέρει την δυνατότητα να διαθέτει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας 24ωρες το 24ωρο χωρίς να προϋποθέτει την φυσική σας παρουσία. Εκμεταλλευτείτε αυτή την δυνατότητα και δείτε τον όγκο των πωλήσεων σας να αυξάνεται δραματικά.

περισσότερα

Social Media Marketing

Τα Social Media αποτελούν έναν νέο τρόπο διαφήμισης. Επικοινωνήστε άμεσα και στοχευμένα με το αγοραστικό κοινό. Ακολουθήστε τους πελάτες σας και θα σας ακολουθήσουν και αυτοί. Η δύναμη των social media είναι τεράστια εκμεταλλευτείτε την υπέρ σας!

περισσότερα

Γραφιστικές Εφαρμογές

Δημιουργήστε μια μοναδική και πρωτότυπη ταυτότητα για την επιχείρηση σας. Λογότυπο, επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, banner, σημαίες, αυτοκόλλητα και πολλά άλλα διαμορφώνουν την εταιρική ταυτότητα της κάθε επιχείρησης και την κάνει να ξεχωρίζει!

περισσότερα

From Idea to Project

Βασικός στόχος και όραμα της Adverset είναι να διαδώσει σύγχρονους τρόπους διαφήμισης σε όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων, προσαρμόζοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της, προκειμένου να μπορούν όλες οι επιχειρήσεις να έχουν ενεργή παρουσία στον ψηφιακό κόσμο και στην διαδικτυακή αγορά.