Γραφιστικές Εφαρμογές

Graphic Design. Η διαδικασία μέσω της οποίας δημιουργείται μια οπτική απεικόνιση του μηνύματος που μια επιχείρηση θέλει να μεταφέρει, Περιλαμβάνει τη σωστή χρήση γραμματοσειρών, εικόνων, χρωμάτων και κυρίως ιδεών ώστε να μπορεί να μεταφέρει την φιλοσοφία της επιχείρησης με τελικό σκοπό ένα άρτιο οπτικό αποτέλεσμα.

Από τα ρούχα που φοράμε μέχρι τις ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε το graphic design κυριαρχεί στην καθημερινή μας ζωή. ¨Ελάτε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια εικόνα για την επιχείρηση σας που θα ξεχωρίζει.

Τι είναι οι Γραφιστικές Εφαρμογές:

Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Είναι σημαντικό η εταιρική ταυτότητα μια επιχείρησης να μπορεί να ξεχωρίσει και να την κάνει μοναδική σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Να μεταφέρει τον σκοπό τους στόχους και την φιλοσοφία της επιχείρησης. Η εταιρική ταυτότητα είναι ο καθρέφτης της επιχείρησής σας! (Λογότυπο – Επαγγελματικές κάρτες – Επιστολόχαρτα – Φάκελοι).

Υλικό προβολής και διαφήμισης

Αφορά το κομμάτι του έντυπου προωθητικού υλικού με το οποίο η επιχείρηση έρχεται κοντά με τους πελάτες της και προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού. (Φυλλάδια– Flyers – Αφίσες – Επιγραφές – Κατάλογοι – Προσκλήσεις – Banner – Roll up stand)

Υλικό για διαδικτυακή χρήση

Το υλικό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο “γέμισμα” μια ιστοσελίδας ή ενός e-shop πρέπει να είναι κατάλληλα επεξεργασμένο ώστε να μπορεί να προσδώσει σωστά το ύφος της επιχείρησης. Παράλληλα όμως θα πρέπει να διατηρείτε μια αρμονία κατά την διάρκεια αυτής της επεξεργασίας ώστε να μην κουράζει τους επισκέπτες μιας ιστοσελίδας.

Κάλεσε μας για μια προσφορά στο 2311282438